Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Mortadel·lo i Filem贸. Da Vinci, el pintamona... Lisa (Mestres de l'Humor 52)" by Francisco Ibanez ~ Book PDF Kindle ePub Free

Mortadel·lo i Filem贸. Da Vinci, el pintamona... Lisa (Mestres de l'Humor 52)

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Mortadel·lo i Filem贸. Da Vinci, el pintamona... Lisa (Mestres de l'Humor 52)
  • Author : Francisco Ibanez
  • Release Date : January 04, 2019
  • Genre: Comics & Graphic Novels,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 66190 KB

Description

N煤mero 52 de la col·lecci贸 «Mestres de l'Humor».

Mortadel·lo esdev茅 Leonardo da Vinci pel cinqu猫 centenari de la mort del genial artista!

En el cinqu猫 centenari de la mort de Leonardo da Vinci, no podia mancar una aventura de Mortadel·lo i Filem贸 dedicada al geni del Renaixement, amb tot el sentit de l'humor que caracteritza l'obra de Francisco Ib谩帽ez.

El professor Bacteri ha aconseguit a茂llar l'ADN de Leonardo da Vinci, pero per error Mortadel·lo s'empassa el l铆quid preparat per Bacteri i, en un tres i no res, adquireix la personalitat de l'artista universal i, en conseq眉猫ncia, no pot parar de pintar...

I la seva Gioconda particular ser脿, per descomptat, Of猫lia!

La col·lecci贸:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en catal脿 de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecci贸 nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els t铆tols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa nom茅s van arribar a veure la llum els primers 12 volums de la s猫rie, per貌 l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicaci贸 de la col·lecci贸 des del primer n煤mero fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, 茅s la col·lecci贸 en la que apareixen per primera vegada les aventures in猫dites de Mortadel·lo i Filem贸 en catal脿, tot i que, hist貌ricament, tamb茅 ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.


Download Free Books "Mortadel·lo i Filem贸. Da Vinci, el pintamona... Lisa (Mestres de l'Humor 52)" PDF ePub Kindle